Автоновини Франкфурт-2017

Renault анонсував прем’єру автомобіля майбутнього

Новинка отримає електричну силову установку і систему автономного управління. Серійна версія автомобіля може бути представлена ??в 2030 році.

Компанія Renault опублікувала перше тізерне зображення нового концепту під назвою Symbioz. Прем’єра машини відбудеться 12 вересня на автосалоні у Франкфурті. У самій компанії новинку позиціонують як «автомобіль майбутнього». Як повідомляє прес-служба французького бренду, прототип дає уявлення про плани Renault про автомобіль в 2030 році.

На даний момент відомо, що новинка отримає електричну силову установку. Крім цього машину оснастять системою автономного управління.

«Назва Symbioz є похідним від давньогрецького слова sumbi?sis, що означає« живуть разом ». Renault вважає, що автомобіль майбутнього, втілений в новому концепт-каре компанії, буде працювати в постійній гармонійній взаємодії з навколишньою природою, дорожньою інфраструктурою та глобальною мережею Інтернет », – додали в прес-службі.

Ще однією гучною прем’єрою Renault на автосалоні у Франкфурті стане кросовер Duster другого покоління. Кросовер відрізняється від попередника іншими радіаторними решітками і збільшеними фарами головного світла з потрійними блоками світлодіодних денних ходових вогнів, які тепер увійшли в стандартну комплектацію моделі.

Технічні характеристики нового Duster поки офіційно не називаються. За неофіційними даними, кросовер побудували на злегка модернізованій платформі моделі першого покоління. Габарити автомобіля також істотно не змінилися. Раніше передбачалося, що у кросовера з’явиться модифікація з семимісцевим салоном, проте можливість випуску такої версії тепер бачиться малоймовірною.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook