Автоновини

Renault-Nissan став найбільшим автовиробником в світі

Renault-Nissan став найбільшим у світі автомобільним виробником за підсумками 2017 року. Французько-японський альянс реалізував 10,61 тисячу легкових машин і обігнав за продажами концерн Volkswagen. Відповідні дані наводить Automotive News.

У минулому році компанії Nissan продала 5,82 млн автомобілів, тоді як марці Renault вдалося реалізувати 3,76 млн транспортних засобів. Ще 1,03 млн проданих машин принесла марка Mitsubishi, що стала частиною альянсу в 2016 році.

Таким чином, партнери реалізували 10,61 млн легковиків і перевершили показники VW Group, яка продала 10,53 млн машин. Третє місце зайняла компанія Toyota з результатом 10,2 млн автомобілів.

Раніше повідомлялося, що Renault, Nissan і Mitsubishi Motors посилять співпрацю в рамках групи Renault-Nissan заради більш ефективної розробки електрокарів і машин з системами автоматичного управління.

До 2022 року компанії Renault, Nissan і Mitsubishi розраховують випустити понад 9 млн автомобілів, в основу яких ляже тільки чотири масштабованих архітектури. До цього ж терміну річні продажі Renault-Nissan повинні досягти 14 млн машин. Нарешті, через п’ять років модельну лінійку альянсу поповнить 12 абсолютно нових автомобілів з повністю електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook