Автоновини Женева-2018

Датська Zenvo анонсувала прем’єру нового гіперкара в Женеві

Фото: Zenvo

Датська компанія Zenvo опублікувала перші тизерні зображення свого нового гіперкара. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. За попередніми даними, кузов машини буде виконаний з композитних матеріалів, а сумарна потужність новинки складе близько 1200 кінських сил. Маса машини буде нижче 1580 кілограмів.

Обсяги виробництва у Zenvo будуть невеликими. Всього планується збирати в рік не більше п’яти гіперкарів. Збирати машини будуть на заводі в Данії. Ціни на новинку, за прогнозами Autocar, перевищать 1,3 млн євро. За словами генерального директора компанії Анджела Кашина, «навіть найвибагливіші шанувальники гіперкарів будуть в захваті від цієї останньої розробки».

У минулому році на автосалоні в Женеві данці показали гіперкар TS1 GT. Автомобіль комплектується 5,8-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 1 163 кінські сили. Мотор працює спільно з семиступінчастою коробкою передач. Розгін до 100 км / год у машини займає 2,8 секунди. Максимальна швидкість – 365 км на годину.

Першим гіперкаром датського бренду став Zenvo ST1. Виробництво цієї машини стартувало ще в 2014 році. Машина комплектувалася 7,0-літровим двигуном V8 з віддачею 1104 кінських сил. Для 100 км / г гіперкар розганявся за 3 секунди. Бажаючим придбати такий автомобіль було необхідно заплатити мінімум 1 800 000 доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook