Автоновини

У General Motors з’явиться електричне спорткупе

Через п’ять років лінійка американського концерну включить не менше 20 «зелених» моделей. Передбачається, що новий електричний спорткар випустять під маркою Cadillac.

У модельній лінійці General Motors з’явиться електричне спортивне купе. Це випливає з тізера американського концерну, що анонсує, що до 2023 року у GM буде 20 «зелених» моделей, повідомляє GM Authority.

Передбачається, що американці мають намір побудувати електричну версію моделі Chevrolet Camaro – про це говорять пропорції прихованого за покривалом автомобіля, зображеного на тізері. За іншою версією, в General Motors мають намір створити абсолютно новий електромобіль, який буде випускатися під маркою Cadillac.

На даний момент концерн General Motors веде серійний випуск електрокара Chevrolet Bolt. Він оснащується електричним мотором, що розвиває 200 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Хетчбек здатний прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за сім секунд, а його максимальна швидкість складає 146 км на годину.

Агрегат живить комплект літій-іонних акумуляторів ємністю 60 кВтг, що забезпечують хетчбеку запас ходу приблизно в 340 кілометрів. Раніше повідомлялося, що General Motors показав інноваційний вантажний концепт.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook