Автоновини

Компанія Ferrari замислилася про кросовер

У разі якщо кросовер запустять у виробництво його основним конкурентом стане Lamborghini Urus. При цьому основним ринком збуту нової машини повинен стати Китай.

Компанії Ferrari потрібно близько 30 місяців, щоб прийняти остаточне рішення про запуск виробництва свого першого кроссовера. Про це заявив глава Fiat Chrysler Automobiles Серджіо Маркіонне. За словами топ-менеджера, якщо проект отримає «зелене світло», машина буде випущена обмеженим тиражем. У компанії автомобіль відносять до щойно вигаданого класу FUV (Ferrari Utility Vehicle), повідомляє AutoExpress.

За даними видання, новинка може стати частиною нового п’ятирічного плану концерну, який має на увазі істотне збільшення продажів автомобілів бренду. У разі якщо кросовер запустять у виробництво його основним конкурентом стане Lamborghini Urus. При цьому основним ринком збуту нової машини повинен стати Китай.

За неофіційними даними, в основу «сімейного» автомобіля ляже алюмінієва архітектура моделі, яка прийде на зміну суперкару GTC4 Lusso (раніше називався FF). У неї ж кросовер запозичить і систему повного приводу. Він також отримає задніпетельні задні двері, що відкриваються проти напрямку руху, що дозволить відмовитися від центральних стійок, а також полегшити посадку і висадку пасажирів заднього ряду.

Раніше повідомлялося, що на кросовері не використовуватимуть атмосферний мотор V12 від нинішнього GTC4 Lusso. Найімовірніше серійний автомобіль буде пропонуватися з турбомотором V8 або з гібридною силовою установкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook