Автоновини

General Motors показав інноваційний вантажний концепт

Фото: General Motors

Американський концерн розробив прототип автономної вантажної платформи з електричною силовою установкою, що живиться від паливних осередків.

Концерн General Motors націлений на рішення найважчих транспортувальних завдань, що виникають в результаті стихійних лих, в складних логістичних середовищах і глобальних конфліктах. Компанія покаже концепт Silent Utility Rover Universal Superstructure (SURUS), який є універсальною електричною платформою на паливних елементах з автономними можливостями на зустрічі Асоціації Армії Сполучених Штатів, яка буде проходити 9-11 жовтня 2017 року. Розроблена для комерційного використання платформа може бути адаптована для виконання військових завдань.

В GM оснастили SURUS новітньою системою Hydrotec на паливних елементах, системою автономного управління та вантажним шасі. Інноваційний транспортний засіб звільнився від багатьох недоліків сучасних вантажівок – відсутність вихлопних газів, вседорожні можливості, спрощена конфігурація, миттєвий високий крутний момент, генерація електричної енергії і води, а також швидка перезаправка.

GM вважає, що SURUS може використовуватися для безлічі завдань, таких як: утилітарна вантажівка; в якості мобільного або аварійного джерела живлення; в гнучких системах доставки вантажів; комерційні вантажоперевезення; в якості легких і середньотонажних вантажівок для військових; вузькоспрямовані військові конфігурації в майбутньому.

Платформа має два електродвигуна, повнокероване шасі, літій-іонну батарею, систему паливних елементів другого покоління, водневий бак (запас ходу 643+ км), просунуту електроніку, елементи вантажного шасі та інноваційну підвіску.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook