Автоновини

Новий Peugeot 208 показали до прем’єри

Фото: Carscoops

У розпорядженні видання Carscoops виявилися перші офіційні фотографії компактного хетчбека 208 нового покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Peugeot 208 побудований на новій модельній архітектурі CMP, яка передбачає застосування двигунів внутрішнього згоряння та електричних моторів. На знімках зображені дві версії моделі – як стандартна, так і модифікація з повністю електричною силовою установкою. Остання відрізняється від звичайного автомобіля злегка зміненою решіткою радіатора, а також портом для підключення зарядного кабелю.

За попередніми даними, електрокар оснастять тим же агрегатом, що і електричний кросовер DS3 Crossback E-Tense, представлений на Паризькому автосалоні. Двигун видає 136 к.с., а комплект батарей на 50 кВт-год дозволяє проїжджати без підзарядки до 300 кілометрів (за стандартом WLTP). Лінійка стандартних моторів включить трьохциліндрові агрегати потужністю від 70 до 150 кінських сил.

Раніше компанія Peugeot представила «заряджений» гібридний седан, побудований на базі моделі 508 нового покоління, прем’єра якого теж відбудеться в Женеві. Сумарна віддача агрегатів близько 400 сил дозволяє седану прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,3 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

За попередніми даними, подібний автомобіль буде запущений в серію в 2020 році. При цьому віддачу гібридної установки обмежать 350 кінськими силами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook