Автоновини

Peugeot представив 400-потужний спортивний гібрид на базі седана 508

Фото: PSA Peugeot Citroen

Компанія Peugeot представила «заряджений» гібридний седан, побудований на базі моделі 508 нового покоління. Публічна прем’єра концепт-кара відбудеться в березні на Женевському автосалоні.

Peugeot 508 Sport Engineered Concept оснащений 1,6-літровим бензиновим турбомотором потужністю 200 к.с., що працює в парі з 108-потужним електричним двигуном. На задній осі встановлений ще один електромотор, що видає 204 кінських сили. Таким чином, максимальна сумарна віддача перевищує 500 к.с., однак агрегати не можуть працювати одночасно в режимі пікових навантажень, тому потужність комбінованої установки становить близько 400 сил і 500 Нм крутного моменту.

Повнопривідний седан здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,3 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину. Завдяки комплекту акумуляторів на 11,8 кВт-год гібрид може проїжджати до 50 км виключно на електричній тязі.

Що стосується зовнішності, то Peugeot 508 Sport Engineered Concept відрізняється від серійного седана зміненим переднім бампером, іншими крилами, карбоновими корпусами зовнішніх дзеркал, а також 20-дюймовими легкосплавними колесами і збільшеною колією.

В салоні, обробленому алькантарою і карбоном, встановили спортивні передні сидіння з посиленою бічною підтримкою, повністю цифрову приладову панель з дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма, а також мультимедійний комплекс з 10-дюймовим екраном.

За попередніми даними, подібний автомобіль буде запущений в серію в 2020 році. При цьому віддачу гібридної установки обмежать 350 кінськими силами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook