Автоновини

Volvo представила оновлений кросовер XC90

Фото: Volvo

Компанія Volvo представила оновлений флагманський кросовер XC90 2020 модельного року. Автомобіль отримав нову економічну силову установку, додаткові системи активної безпеки, а також мультимедіа з розширеними можливостями.

Від попередника Volvo XC90 можна відрізнити завдяки зміненій радіаторній решітці і колісним дискам іншого дизайну. Що стосується салону, то для нього стали доступні нові варіанти конфігурації – до топової чотиримісної модифікації і семимісної версій додали конфігурацію з шістьма посадочними місцями.

Моторну гамму кросовера поповнила вдосконалена гібридна установка з системою рекуперації кінетичної енергії при гальмуванні, яка на 15% покращує паливну економію і знижує рівень шкідливих викидів.

Список систем активної безпеки включив функцію запобігання виїзду на смугу зустрічного руху, систему попередження про трафік в поперечному напрямку, а також функцію автоматичного екстреного гальмування.

Volvo XC90 2020 модельного року отримав вдосконалений інформаційно-розважальний комплекс Sensus, який тепер підтримує не тільки інтерфейс Apple CarPlay, але і Android Auto.

Випуск оновленого флагманського кросовера Volvo почнуться в травні на підприємстві в шведському окрузі Торсланда.

Нинішній Volvo XC90 пропонується в Україні з 235-потужним дизелем, а також з бензиновими агрегатами потужністю 250 і 310 к. с. Крім того, доступний автомобіль з гібридною силовою установкою, де 390-потужний двигун працює в парі з 87-потужним електромотором. Всі машини комплектуються восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Ціни на комплектаціїпочинаються від 1 726 024 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook