Автоновини

Пікап Great Wall провалив краш-тест. Відео

Пікап Great Wall провалив краш-тест. Відео

Організація Global NCAP опублікувала результати краш-тесту Great Wall Steed 5 для ПАР, у якого немає подушок безпеки і антиблокувальної системи.

Міжнародна організація Global NCAP, що спеціалізується на проведенні незалежних краш-тестів легкових машин, опублікувала результати випробувань китайського пікапа Great Wall Steed 5 для ПАР. Автомобіль провалив тест, не заробивши жодного балу (з п’яти можливих).

Випробування були проведені в рамках кампанії #SaferCarsForAfrica. У них взяв участь пікап в початковій комплектації, для якої не передбачено ні подушок безпеки, ні антиблокувальної системи (ABS), ні функції розподілу гальмівних зусиль (EBD).

При імітації фронтального зіткнення на швидкості 64 км / год голова манекена-водія з силою вдарилася об рульове колесо, а пасажира – о передню панель. При цьому в Global NCAP відзначили, що салон автомобіля зазнав суттєвої деформації, що викликає серйозні сумніви в тому, «змогли б подушки безпеки допомогти уникнути важких травм».

Фахівці заявили, що водій і пасажири Great Wall Steed 5 ризикують отримати під час ДТП несумісні з життям травми, тому поставили автомобілю «оцінку 0».

Раніше нуль балів за результатами краш-тестів Latin NCAP отримав маленький хетчбек Kia Picanto для країн Латинської Америки. Автомобіль, укомплектований однією подушкою безпеки з боку водія, показав слабкі результати у всіх видах випробувань. Зокрема, датчики манекенів показали високий ризик отримання важких травм грудної клітки і травм хлистів (пошкоджень шиї) дорослими, а також низьку захищеність дітей.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook