Автоновини Тюнінг

Тюнери випустили надпотужну Toyota Supra

Тюнери випустили надпотужну Toyota Supra
Фото: Manhart Performance

Спорткар, який отримав назву GR 550, оснастили модернізованим 3,0-літровим бензиновим двигуном BMW з віддачею 550 сил і 770 Нм крутного моменту.

Німецька майстерня Manhart Performance представила програму доопрацювань для Toyota Supra. Спорткар, який отримав назву GR 550, оснастили модернізованим 3,0-літровим бензиновим двигуном BMW. Потужність агрегат зросла до 550 сил і 770 Нм крутного моменту, повідомляє Carscoops.

У компанії розповіли, що таких показників вдалося досягти завдяки установці нового турбокомпресора зі спортивною вихлопною системою і вдосконаленим повітрозабірником. Також машина отримала модернізовані амортизатори і перенастроюючу підвіску.

Трансмісія – восьмиступінчастий “автомат”. Кузов машини обтягнули золотистою плівкою і оснастили спойлером AC Schnitzer, бічними спідницями і 20-дюймовими колісними дисками. Динамічні характеристики спорткара тримаються в секреті. Стандартна модель прискорюється з місця до першої «сотні» за 4,3 секунд. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км / год.

Раніше Manhart Performance представила програму доопрацювань для Lamborghini Urus. Віддачу чотирьохлітрового бензинового двигуна V8 з двома турбінами тюнери збільшили з 650 к. с. і 850 Нм крутного моменту до 812 сил і 980 ньютон-метрів. Плюс до всього Lamborghini Urus отримав новий капот, бічні «спідниці», розширювачі колісні арки, а також задній спойлер і дифузор з композитних матеріалів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook