Автоновини

Точну копію позашляховика Jeep Wrangler зібрали з Lego

Точну копію позашляховика Jeep Wrangler зібрали з Lego
Фото: Lego

Іграшковий позашляховик отримав лебідку, повнорозмірне запасне колесо, круглі фари і «зубасті» покришки.

Компанія Lego представила модель Wrangler Rubicon. Іграшкова машина стала частиною лінійки Lego Technic і коштує $ 49,99. Продажі позашляховика з кубиків стартують 1 січня, повідомляє Carscoops.

Набір автомобіля, пофарбованого в класичний чорно-жовтий колір, складається з 665 деталей. Довжина моделі склала 24 см, а ширина – 13 сантиметрів. Іграшковий позашляховик отримав решітку радіатора з сімома вертикальними прорізами, лебідку, повнорозмірне запасне колесо, круглі фари, а також «зубасті» покришки. Двері і капот у моделі з кубиків можуть відкриватися.

Точну копію позашляховика Jeep Wrangler зібрали з Lego

«Rubicon має безліч знакових деталей, які подобаються шанувальникам позашляховиків у всьому світі. Для нас було важливо зберегти багато з них в реплиці машини від Lego Technic», – пояснив дизайнер Lego Technic Ларс Тигесен.

На даний момент справжній позашляховик Jeep Wrangler пропонується і в Україні. На нашому ринку машину можна придбати з безальтернативним дволітровим бензиновим турбомотором. Потужність агрегату становить 272 к. с. і 400 Нм крутного моменту. Мотор працює з восьмиступінчастою автоматичною коробкою.

Точну копію позашляховика Jeep Wrangler зібрали з Lego

Раніше компанія Lego представила модель суперкара Lamborghini Sian – першого електро- та найпотужнішого автомобіля в лінійці італійської марки. Іграшкова машина стала частиною лінійки Lego Technic Ultimate Series, приєднавшись до копій екстремальних купе Porsche 911 GT3 RS і Bugatti Chiron. Набір суперкара, пофарбованого в класичний яскраво-зелений колір, складається з 3696 деталей. Довжина моделі, виконаної в масштабі 1: 8, склала 60 см, а ширина – 25 сантиметрів. Конструктор оцінили в $ 379,99.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook