Автоновини

У США дозволять автомобільні номери з емодзі

У США дозволять автомобільні номери з емодзі
Фото: Carscoops

Вермонт може стати першим американським штатом, де дозволять використовувати на автомобільних номерах ідеограми і смайли.

В американському штаті Вермонт можуть дозволити використовувати на автомобільних номерах емодзі – спеціальні ідеограми і смайлики, які застосовуються в інтернеті і електронних повідомленнях. Відповідний законопроект був внесений на розгляд членом Демократичної партії Ребеккою Уайт, повідомляє CNET.

Згідно з документа, водій зможе вибрати один з шести символів на додаток до стандартного набору цифр і чисел. Плюс до всього особливий знак можна буде використовувати при покупці платного унікального номера, виконаного за особливим замовленням. У разі прийняття закону, Вермонт стане першим північноамериканським штатом, де дозволять зображати емодзі на державних реєстраційних знаках.

Приблизно один рік тому емодзі дозволили використовувати на автомобільних номерах в австралійському Квінсленді. Місцеві водії можуть вибрати один з п’яти смайликів: сміється, підморгує, в сонячних окулярах, усміхнений, або з сердечками замість очей. При цьому сам знак є виключно декоративним і не відзначається в офіційних документах реєстраційного знака.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook