Автоновини Військова техніка

Нові танки «Оплот» в незвичайному ракурсі (відео)

ДП «Завод імені В.О. Малишева» поставив в Таїланд чергову партію танків «Оплот». Скоро нові бойові машини почнуть надходити і в українську армію.

Харківське ДП «Завод імені В.О. Малишева» відправив до Таїланду чергову партію новітніх танків «Оплот». Бойові машини пройшли необхідні випробування на полігоні в кінці грудня.

Зовні танки «Оплот» для тайської армії відрізняються незвичайним зеленим забарвленням.

Крім того, «Завод імені В.О. Малишева» готовий приступити до виконання Державного оборонного замовлення з виготовлення таких «Оплот» для Збройних сил України.




Підприємство також здійснила чергову поставку моторно-трансмісійних установок для Республіки Пакистан – це вже п’ята партія. Всі ці машинокомплекти призначені для виготовлення пакистанських танків «Аль-Халід-1». Українські моторно-трансмісійні установки покладені в основу пакистанських танків «Аль-Халід-1»

Фото: «Аль-Халід-1»

Виконання експортних контрактів пройшло в рамках дозавантаження підприємства, після повного виконання всіх зобов’язань перед Міністерством оборони України з ремонту танків «Булат». Відзначимо, що ДП «Завод імені В.О. Малишева» завершив попередній рік з рекордною для підприємства сумою реалізованої продукції – 3 млрд грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook