Автоновини

Tesla зробила безкоштовними електрозаправки в Китаї через коронавірус

Tesla зробила безкоштовними електрозаправки в Китаї через коронавірус

Компанія Tesla Motors надала своїм китайським клієнтам можливість безкоштовного використання всіх фірмових зарядних станцій Supercharger в зв’язку з епідемією нового коронавіруса. Про це повідомляє TeslaRati.

Американці повідомили власників електрокарів про те, що в усі автомобілі «по повітрю» буде завантажено спеціальне програмне забезпечення, яке дозволить безкоштовно поповнювати запас акумуляторів до тих пір, поки епідемія не вщухне. У компанії відзначили, що вони хотіли внести «хоча б мінімальний внесок» в цю ситуацію.

Це вже не перший раз, коли «Тесла» оголошує подібні акції. Так, в серпні минулого року виробник електрокарів надавав безкоштовну енергію в штаті Флорида, на який обрушився тропічний шторм «Доріан».

Раніше стало відомо, що Група PSA (Peugeot і Citroen) вивезе увесь свій відряджений персонал з підприємств з китайського міста Ухань і його околиць у зв’язку зі спалахом хвороби, викликаної новим коронавірусом.

Виїзд співробітників відбуватиметься за сприяння влади КНР і місцевого французького консульства. При цьому під час зборів перед від’їздом працівники PSA і їх родичі будуть знаходитися в карантині в місті Чанша.

Новий коронавірус був виявлений в китайському місті Ухань провінції Хубей в середині грудня 2019 року. На даний момент відомо про приблизно 4 тис. тих, що заразилися і понад 100 загиблих. 22 січня 2020 року в Ухані і сусідніх містах був введений карантин – влада зокрема, зупинила громадський транспорт, а також закрила місто на в’їзд і виїзд.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook