Автоновини

Kia анонсувала прем’єру нового компактного кросовера

Kia анонсувала прем'єру нового компактного кросовера
Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перше тизерне зображення свого нового компактного кросовера. Автомобіль ще не отримав назви. Усередині компанії машина поки отримала індекс QYi. Офіційна прем’єра новинки відбудеться на мотор-шоу в Делі на початку лютого 2020 року.

На автосалоні буде показаний концепт майбутньої машини. В майбутньому прототип отримає серійну версію, яка призначається в першу чергу для Індії. Також очікується, що новинка з’явиться і на інших ринках.

Судячи з перших зображень, кросовер отримає великі повітрозабірники, світлодіодні фари і фірмову решітку радіатора «Ніс тигра». Також паркетник оснастять рельєфним капотом і масивними крилами. Традиційні дверні ручки у кросовера на зображеннях відсутні.

Kia анонсувала прем'єру нового компактного кросовера

За попередніми даними, довжина автомобіля складе менше 4 метрів. Таким чином, QYi за розмірами буде поступатися кросоверу Kia Seltos (4370 мм), який з’явиться на українському ринку в найближчому майбутньому. У гамму моторів паркетника, як повідомляє Carscoops, можуть увійти бензинові агрегати об’ємом 1,0 і 1,2 літра.

Також не виключається поява дизельного агрегату. Коробки передач – шестиступінчаста механіка і «автомат» з такою ж кількістю ступенів. Старші версії можуть отримати преселективную коробку передач 7DCT.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook