Автоновини

Відео: Ferrari показала увесь процес складання найпотужнішого суперкара

Відео: Ferrari показала увесь процес складання найпотужнішого суперкара
Фото: Ferrari

Компанія Ferrari опублікувала 10-хвилинний відеоролик, в якому показано повний процес складання гібридного суперкара SF90 Stradale. Флагманська модель є найпотужнішим дорожнім автомобілем в історії італійської марки.

Купе SF90, представлене в травні 2019 року стало першою масовою моделлю Ferrari, що отримала гібридну силову установку. На відміну від гіперкара LaFerrari, де використовували 6,2-літровий V12, силова установка SF90 Stradale побудована на базі чотирьохлітрового V8 з двома турбінами, що розвиває 780 к. с. і 800 Нм крутного моменту.

Двигун діє спільно з трьома електромоторами, один з яких встановлений між бензиновим V8 і восьмидіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Два інших електромотора розташовані на передній осі і покликані приводити в рух передні колеса.

В сумі двигуни, що живляться від комплекту літій-іонних батарей на 7,9 кВт · год, розвивають 220 кінських сил. Сумарна віддача гібридної установки склала 1000 к. с. і 800 ньютон-метрів. Ferrari SF90 Stradale прискорюється з місця до «сотні» за 2,5 с, а на розгін до 200 км / г йде 6,7 секунди. Максимальна швидкість автомобіля склала 340 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook