Автоновини

Глава Bugatti розповів про нову модель «на кожен день»

Глава Bugatti розповів про нову модель «на кожен день»

Керівництво компанії Bugatti розглядає можливість випуску нової, більш практичної моделі для щоденного використання. Про це з посиланням на главу французької марки Штефана Винкельмана повідомляє Autocar.

«Якщо ми говоримо про другу модель Bugatti, то я переконаний, що це повинен бути автомобіль, призначений не тільки для їзди по вихідним. Ця машина повинна призначатися для щоденної експлуатації і служити абсолютно іншим цілям, ніж гіперкар Chiron», – зазначив Вінкельман.

Раніше повідомлялося, що Bugatti веде переговори з Volkswagen про можливість розробки нового автомобіля, який може стати більш комфортною та доступною альтернативою «Широна». За попередніми даними, в Bugatti задумали чотиримісний електричний гран-турер або кросовер вартістю від 500 тис. до 1 млн євро. На даний момент Bugatti випускає близько 100 автомобілів в рік, проте нова модель зможе дозволити збільшити обсяги виробництва до 600-700 машин.

У вересні 2019 року Вінкельман заявив, що в компанії хотіли б бачити в своїй лінійці автомобіль, який за концепцією буде ближче до кросовера, ніж до традиційного суперкара. При цьому раніше в Bugatti не раз заявляли, що компанія ніколи не буде випускати SUV. Однак Вінкельман зазначив, що це зовсім не означає відмову від розробки нового автомобіля з високою посадковою позицією і більш містким салоном.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook