Автоновини

Mercedes анонсував оновлений E-Class

Mercedes анонсував оновлений E-Class
Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала перші офіційні фотографії прототипів, а також розкрила деяку інформацію про оновлений седан E-Class. Прем’єра автомобіля повинна відбутися незабаром, а його європейські продажі стартують влітку 2020 року.

Передбачається, що седан отримає ряд стилістичних змін, в тому числі нові передній і задній бампери, а також інші головні фари і ліхтарі, виконані в стилі нинішніх моделей CLA і CLS. У салоні з’явиться нове рульове колесо з сенсорними кнопками, новий індикатор якості повітря, також інформаційно-розважальний комплекс MBUX з двома 10,25-дюймовими дисплеями.

Оновлений Mercedes-Benz E-Class буде доступний з системою Active Distance Assist, яка, наприклад, здатна заздалегідь самостійно знизити швидкість, якщо електроніка виявить попереду виникнення пробки, а також з функцією кругового огляду і активною системою контролю «сліпих» зон.

Моторну гамму моделі поповнять нові агрегати. Зокрема, в лінійці з’явиться дволітрова 272-потужна «турбочетвірка», що працює разом з 48-вольтовою бортовою мережею і стартер-генератором, що забезпечує додаткові 22 к. с. і 250 Нм при різкому прискоренні. Крім того, буде доступний шестициліндровий бензиновий мотор потужністю 367 сил, також діє за схемою «помірний гібрид».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook