Автоновини

Зроблено в Україні: Представлено перший у світі вітчизняний всюдихід, який розвиває швидкість 68 км/год по бездоріжжю

Фото: Олександр Науменко

Українська компанія Thor спроектувала лінійку всюдихідних позашляховиків. Вони мають економний двигун та автоматичну коробку передач, що забезпечує машині чудові ходові характеристики. Представлений унікальний позашляховик був у Києві на виставці “Зброя та безпека – 2018”.

THOR – перший у світі позашляховик, який розвиває швидкість 68 км/год у місцях суцільного бездоріжжя. Адаптивна система розподілення тиску у шинах при взаємодії з безланцюговою трансмісією дозволяє здійснювати пересування по будь-якій можливій поверхні.

Позашляховик THOR отримав посилений монокок з композитних матеріалів на стальному каркасі. Це дає можливість пересуватися по будь-якій місцевості без яких-небудь загроз для життя.




Для руху в умовах темряви, автомобіль укомплектований сучасним Full LED освітленням. Система дає чітку видимість на відстань більш ніж 500 метрів.

Разом з тим, розробникам вдалось зберегти максимально можливий рівень комфорту при максимальній прохідності. Інтер’єр THOR-у створено з використанням високоякісних матеріалів. В салоні автомобіля ви не знайдете нічого зайвого.

У середині змонтовано два сучасних спортивних сидіння з бічними підтримками та систему GPS KEY.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook