Автоновини

Поліція Дубая замовила пікап Tesla

Поліція Дубая замовила пікап Tesla

Автопарк поліції Дубая незабаром поповниться першим електричним пікапом Tesla під назвою Cybertruck. Про це повідомляється в офіційному Twitter місцевих правоохоронних органів. На зображенні пікап показаний зі спеціальними поліцейськими лівреями.

У поліції не уточнили, яку версію Cybertruck вони замовили. На даний момент електрокар представлений в трьох версіях. Початкова модифікація новинки Single Motor з заднім приводом комплектується одним електромотором. Розгін до «сотні» у такого пікапа займає близько 6,5 секунди. Максимальна швидкість – 177 км на годину. Без підзарядки машина може проїхати до 400 кілометрів. Також можна придбати модифікацію пікапа Dual Motor AWD з двома електричними моторами і системою повного приводу. Такий автомобіль набирає 100 км / год за 4,5 секунди.

Топова версія Cybertruck під назвою Tri Motor оснащується відразу трьома електромоторами. Один двигун встановлений на передній осі і два на задній. До 100 км / год машина розганяється всього за 2,9 с, що робить новинку одним з найшвидших пікапів в світі. Максимальна швидкість Cybertruck – близько 210 км на годину. На одному заряді пікап від Tesla може проїжджати більше 800 кілометрів.

Кузов Tesla Cybertruck виконаний з високоміцної сталі, яку використовують в конструкції космічних ракет SpaceX. За словами Ілона Маска, цьому матеріалу не страшні удари кувалдою і постріли з вогнепальної зброї.

HyperSport, який називають «першим арабським суперкаром». Це один з семи подібних автомобілів, вартість кожного з яких сягає 3,4 млн доларів. Автомобіль оснастили 3,7-літровим твін-турбоагрегатом німецької фірми RUF Automotive, що спеціалізується на доопрацюванні машин Porsche. Двигун, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями, розвиває 750 к. с. і 960 Нм крутного моменту. Lykan HyperSport здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 2,8 секунди. Максимальна швидкість суперкара становить 395 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook