Автоновини

Відео: суперкар Audi для мультяшного Уілла Сміта показали в дії

Відео: суперкар Audi для мультяшного Уілла Сміта показали в дії

Компанія Audi опублікувала відеоролик з епізодом з майбутнього анімаційного фільму Spies in Disguise (в українському прокаті – «Шпигуни під прикриттям»). Головний герой мультфільму Ленс Стерлінг, якого озвучив американський актор Уїлл Сміт, їздить на суперкарі RSQ e-tron.

Модель була розроблена Audi разом з фахівцями мультиплікаційної студії Blue Sky Studios і стала першим автомобілем компанії з Інгольштадта, створеним ексклюзивно для анімаційної картини. Прем’єра мультфільму відбудеться 6 січня 2020 року.

Електричний Audi RSQ e-tron став еволюцією автомобіля RSQ, придуманого в 2004 році спеціально для науково-фантастичного фільму «Я, робот» з Уіллом Смітом у головній ролі. При цьому в зовнішності машини вгадується схожість з рестайлінговий купе R8, а також з електричним прототипом PB18 E-Tron, який дебютував влітку 2018 року.

Audi RSQ e-tron отримав камери замість традиційних зовнішніх дзеркал, голографічний спідометр, а також кілька моніторів всередині салону. Суперкар оснащений системою повністю автоматичної їзди, проте у автомобіля є ручний селектор трансмісії і кермо для ручного управління.

Плюс до всього у мультяшного автомобіля є функція Power Boost, знайома по серійним електрокарам Audi e-tron і e-tron Sportback. На короткий час електричні агрегати переводяться в режим пікової віддачі, що забезпечує максимально різке прискорення.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook