Автоновини

Відео: пікап Tesla і Ford F-150 зіграли в перетягування каната

Відео: пікап Tesla і Ford F-150 зіграли в перетягування каната

Глава компанії Tesla Motors Ілон Маск опублікував у своєму твіттері відеоролик, в якому показано змагання з перетягування каната між електрокаром Tesla Cybertruck і традиційним пікапом Ford F-150. «Зелений» автомобіль без потуг виграв у машини з класичним двигуном внутрішнього згоряння.

У змаганні брала участь модифікація Tesla Cybertruck з двома моторами, які передають тягу на всі колеса. Електрокару протистояв Ford F-150 із задньою ведучою віссю, оснащений 330-потужним 2,7-літровим мотором V6 EcoBoost. На користь «Тесли» також говорить той факт, що вона приблизно на 450-700 кг важче «Форда».

Раніше стало відомо, що компанія Tesla Motors всього за два дні отримала 146 тис. попередніх замовлень на електричний пікап Cybertruck, який дебютував в п’ятницю, 22 листопада. Вартість депозиту Tesla Cybertruck склала 100 доларів. Таким чином, компанія вже заробила на своєму першому електричному пікапі, випуск якого стартує тільки через два роки, близько 15 млн доларів. Маск зазначив, що 42% покупців замовили модифікацію з трьома моторами, 41% – з двома, а решта 17% – з єдиним силовим агрегатом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook