Автоновини

Lego створила модель суперкара Nissan GT-R з 300 деталей

Lego створила модель суперкара Nissan GT-R з 300 деталей

Датська компанія Lego представила модель суперкара Nissan GT-R Nismo, що складається з 298 деталей. При цьому розробник порівняв характеристики іграшкової машини з даними оригінального купе.

Наприклад, на розробку моделі Lego пішло приблизно 12 місяців, тоді як для створення справжнього Nissan GT-R Nismo потрібно більше 10 років. Конструкція звичайного автомобіля складається з більш ніж 90 тис. деталей, а іграшкового – з 298 деталей. Збірка суперкара займає приблизно 8 годин, а у досвідченого шанувальника Lego на збірку модельки піде близько 20 хвилин (близько 1 години – у недосвідченого). Набір з’явиться в продажу в 2020 році.

Раніше Lego представила модель суперкара Lamborghini Aventador SV, виконану в пропорції 1:12. Автомобіль отримав відкриваємий моторний відсік, багажне відділення, «двері-гільйотини», а також функціонуючі передні фари, задні ліхтарі. Плюс до всього модель оснастили повністю незалежною підвіскою всіх коліс.

Іграшковий Lamborghini Aventador SV надають руху два маленьких електричних моторчика, а за рульове управління відповідає сервопривід. Компанія Lego поки не вирішила, чи запускати в серію подібну іграшку. Данці пропонують своїм шанувальникам проголосувати за цей проект на своєму сайті в розділі Lego Ideas.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook