Автоновини

Tesla отримала 150 тисяч замовлень на електропікап відразу після його прем’єри

Tesla отримала 150 тисяч замовлень на електропікап відразу після його прем'єри
Фото: Tesla

Компанія Tesla Motors всього за три дні отримала 146 тис. попередніх замовлень на електричний пікап Cybertruck, який дебютував в п’ятницю, 22 листопада. Про це в своєму твіттері написав глава американського автовиробника Ілон Маск.

Вартість депозиту Tesla Cybertruck склала 100 доларів. Таким чином, компанія вже заробила на своєму першому електричному пікапі, випуск якого стартує тільки через два роки, близько 15 млн доларів. Маск зазначив, що 42% покупців замовили модифікацію з трьома моторами, 41% – з двома, а решта 17% – з єдиним силовим агрегатом.

Нагадаємо, «молодша» версія пікапа з одним двигуном здатна прискорюватися з місця до «сотні» за 6,5 с, тоді як топовий тримоторний варіант Tri Motor набирає 100 км / год за 2,9 с, а його максимальна швидкість дорівнює 210 км в година. Заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.

Кузов Tesla Cybertruck виконаний з високоміцної сталі, яку використовують в конструкції космічних ракет SpaceX. За словами Ілона Маска, цьому матеріалу не страшні удари кувалдою і постріли з вогнепальної зброї.

Крім того, глава Tesla заявив, що пікап оснастили особливим ударостійким склом, яке, втім, під час презентації не змогло витримати влучення залізною кулею.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook