Автоновини

Alpina початку фінальні тести найпотужнішої версії BMW X7

Alpina початку фінальні тести найпотужнішої версії BMW X7

Компанія Alpina приступила до фінальних тестів власної версії великого кросовера BMW X7, який отримає назву XB7. Шпигунські фотографії автомобіля, на якому практично відсутній камуфляж, опублікувало видання Carscoops.

Випробування «зарядженого» кросовера ведуть на “Північній петлі” «Нюрбургринга». Судячи по знімках, він отримає збільшений бампер з повітрозабірниками іншої форми, модернізований дифузор і чотири круглих патрубки випускної системи.

За попередніми даними, Alpina XB7 оснастять модернізованим 4,4-літровим агрегатом V8 від «зарядженого» седана B7 нового покоління, створеного на базі «сімки» BMW. На ньому двигун розвиває 608 к. с. і 800 Нм крутного моменту. Передбачається, що такий кросовер зможе прискорюватися з місця до «сотні» приблизно за чотири секунди, а його максимальну швидкість обмежать 250 км на годину.

Alpina початку фінальні тести найпотужнішої версії BMW X7

На даний момент найпотужнішою модифікацією стандартного BMW X7 є варіант з позначенням X7 M50i xDrive. Такий автомобіль укомплектований 4,4-літровим наддувним бензиновим мотором V8, що розвиває 530 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 4,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook