Автоновини

Tesla зареєструвала назву для першого пікапа

Tesla зареєструвала назву для першого пікапа

Компанія Tesla Motors оформила заявку в відомстві по патентах і товарних знаків США (USPTO) на реєстрацію назв Cybertruck і CYBRTRK. Передбачається, що одне з них використовують для першого пікапа автовиробника.

Раніше глава Tesla Ілон Маск вже оприлюднив назву Cybertruck в своєму твіттері, написавши, що пікап буде виглядати «як бронетранспортер з майбутнього». Раніше керівник «Тесли», коментуючи зовнішність нового пікапа, писав, що він отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк і буде виконаний у дусі машин з всесвіту фантастичного фільму «Той, що біжить по лезу».

У базовій модифікації пікап Tesla оснастять двома електричними двигунами з «неймовірним обертовим моментом», які будуть передавати тягу на всі колеса. Плюс до всього автомобіль отримає адаптивну пневмопідвіску, яка автоматично вносить оптимальні настройки «в залежності від конкретного навантаження». Крім того, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтоматичного управління Autopilot, а також з системою кругового огляду.

Прем’єра пікапа Tesla Cybertruck відбудеться 21 листопада в окрузі Лос-Анджелес – неподалік від підприємства компанії SpaceX, де виробляють ракети. При цьому товарний автомобіль з’явиться у продажу в 2020 або 2021 році. За попередніми даними, вартість електричного пікапа складе близько 50 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook