Автоновини

Африканський король купив 120 BMW і 19 Rolls-Royce для своїх родичів

Африканський король купив 120 BMW і 19 Rolls-Royce для своїх родичів

Король Есватіні (раніше Свазіленд) Мсваті III закупив в якості подарунка для своїх родичів 120 нових автомобілів марки BMW і 19 Rolls-Royce, які монарх вирішив ввезти в країну непомітно. Про це повідомляє південноафриканське видання Times Live.

Майже півтори сотні розкішних автомобілів, упакованих в напівпрозору плівку, ввезли в країну на трейлерах. Вантажівки були сфотографовані одним з очевидців, який згодом поділився знімками з газетою із сусідньої ПАР.

Джерело видання стверджує, що «Роллс-Ройс» і «БМВ» призначені для численної королівської сім’ї, в яку в тому числі входять 15 дружин Мсваті і 23 дитини. Як зазначив представник опозиційної партії PUDEMO, таке «тринькання» не що інше, як «середній палець» на адресу народу, вмираючого від голоду.

Середня місячна зарплата в Есватіні становить 128 доларів, а рівень безробіття в країні доходить до 40%. У той же час фінансовий стан Мсваті III оцінюється в 213 млн доларів. В особистому володінні короля в тому числі два приватних літака, а також парк з розкішних машин загальною вартістю кілька мільйонів доларів. Зокрема, у монарха в гаражі є Rolls-Royce, а також Maybach 62 і Mercedes-Benz S600 Pullman.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook