Автоновини

Alfa Romeo відмовилася від нових спорткарів на користь маленьких кросоверів

Alfa Romeo відмовилася від нових спорткарів на користь маленьких кросоверів
Фото: Alfa Romeo

Компанія Alfa Romeo відмовилася від планів по розробці нових спортивних автомобілів. Відповідно до переглянутої стратегії розвитку італійський бренд у 2022 році запустить в серію два нових компактних кросовера.

Таким чином, Alfa Romeo не випускатиме 600-потужний спортивний седан, а також відроджене купе 8 ° C з 700-потужним двигуном, які були анонсовані раніше. Крім того, італійська марка не має наміру створювати великий розкішний кросовер. Компанія вже перестала продавати споркупе 4 ° C, а також незабаром зніме з виробництва хетчбек Giulietta.

У 2022 році Alfa Romeo випустить рестайлінговий седан Giulia, який конкурує з BMW 5-Series, а також оновить свій єдиний на даний момент кросовер Stelvio. Плюс до всього в тому році «Альфа» виведе на ринок кросовери B- і C-сегмента. Перший буде доступний, в тому числі, з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, а для другого буде передбачена повністю електрична версія.

Що стосується SUV С-класу, то італійці вже показали прототип такого автомобіля під назвою Tonale – концепт-кар дебютував в березні нинішнього року на Женевському автосалоні. Кросовер побудували на укороченій версії модульної платформи Giorgio, яка вже лежить в основі серійної моделі Stelvio. Згодом це ж шасі ляже в основу кількох новинок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook