Автоновини

Новий Chevrolet Blazer став семимісним

Новий Chevrolet Blazer став семимісним
Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet представила семимісну модифікацію кросовера Blazer. Новинка стала четвертим вседорожником з трьома рядами крісел в лінійці американської марки після моделей Traverse, Tahoe і Suburban.

Довжина cемиместної версії Chevrolet Blazer склала 4999 мм, що на 137 мм більше стандартного кросовера. При цьому розмір колісної бази залишився тим самим (2863 мм) – додатковий простір забезпечить подовжена задня частина автомобіля. Виробництво семимісного кросовера налагодять в КНР, де він стане найбільшою моделлю Chevrolet. Не виключено, що згодом модель з’явиться в продажу за межами Китаю.

За попередніми даними, лінійка двигунів залишиться колишньою. У Китаї Chevrolet Blazer укомплектований безальтернативним дволітровим наддувним двигуном потужністю 230 кінських сил. Привід – виключно на передні колеса.

У лінійку двигунів версії Chevrolet Blazer для північноамериканського ринку входить 2,5-літровий атмосферний агрегат, який видає 195 сил, а також дволітрова «турбочетвірка» потужністю 233 сили. Крім того, доступний кросовер з 3,5-літровим двигуном V6 потужністю 312 кінських сил. У США кросовер пропонується як з переднім, так і з повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook