Автоновини

Fisker показав конкурента Tesla Model X

Fisker показав конкурента Tesla Model X

Компанія Fisker опублікувала перші офіційні фотографії нового електричного кросовера під назвою Ocean. Такий автомобіль зможе скласти конкуренцію Audi e-tron, Mercedes-Benz EQC і Tesla Model X.

Кросовер оснастять силовою установкою з двома електромоторами і комплектом акумуляторів на 80 кВт · год, завдяки якому автомобіль зможе проїхати без підзарядки до 480 кілометрів. Плюс до всього новинка отримає дах з сонячними панелями для додаткового підживлення батарей, що зможе забезпечувати до 1600 «безкоштовних» кілометрів пробігу щорічно.

У компанії відзначили, що електрокар стане першим в світі кросовером з сонячними батареями на всю довжину даху. При цьому сам верх отримає електричний привід – секцію даху можна буде зрушити шляхом натискання кнопки.

Фотографії салону поки не опубліковані, але в Fisker підкреслили, що в його оформленні використовують екологічно чисті матеріали. Наприклад, килимки виконають з переробленого нейлону, отриманого зі старих рибальських сіток. Плюс до всього інженери застосують «надекономічну» систему кондиціонування.

Компанія Fisker представить робочий прототип автомобіля 4 січня 2020 року проте замовлення на нього почнуть приймати вже в нинішньому році. При цьому перші кросовери доберуться до замовників не раніше 2022 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook