Автоновини

Новий Porsche 911 вперше отримав механічну коробку

Новий Porsche 911 вперше отримав механічну коробку

Спорткар Porsche 911 нового покоління вперше став доступний з механічною коробкою передач. Німці почали пропонувати семиступінчасту «механіку» в якості безкоштовної опції для версій 911 Carrera S і 911 Carrera 4 S.

У компанії відзначили, що варіанти з механічною трансмісією вийшли «трохи» повільніше автомобілів з восьмидіапазонним «роботом» PDK. Наприклад, Porsche 911 S з роботизованою коробкою і спортпакетом Sport Chrono набирає першу “сотню” за 3,3 секунди. При цьому в Porsche підкреслили, що максимальна швидкість залишиться колишньою і складе 307 км на годину.

Маса автомобіля з механічною коробкою передач склала 1496 кг, що на 38 кг легше спорткара з роботизованою трансмісією. Всі автомобілі з «механікою» отримають пакет Sport Chrono з особливими настройками підвіски і силової установки, а також з диференціалом і системою контролю вектора тяги.

Porsche 911 восьмого покоління (індекс 992) був представлений в листопаді 2019 року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Купе дебютувало в модифікаціях 911 Carrera S і 911 Carrera 4S. Модель зберегла класичну задньомоторну схему з горизонтальним розташуванням трилітрового шестициліндрового оппозитника.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook