Автоновини

Volkswagen опублікував перші фотографії серійного електрокросовера

Volkswagen опублікував перші фотографії серійного електрокроссовера
Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала перше тизерне зображення кросовера з електричною силовою установкою під назвою ID.4. Поки на знімках новинка прихована під камуфляжем. Однак вже зараз можна сказати, що вона отримає риси концепту Crozz. Європейські продажі першого серійного електричного кросовера Volkswagen, швидше за все, почнуться в 2021 році.

Автомобіль побудують на платформі MEB, яка розроблена виключно для машин з електромоторами. За неофіційними даними, кросовер зможе використовувати різний тип силових установок. Крім версій з одним електромотором, автомобіль буде пропонуватися в повнопривідних модифікаціях з двома силовими агрегатами, встановленими на кожній осі.

Що стосується прототипу під назвою Crozz, то він отримав два електричних агрегати. Перший, що розташувався на передній осі, розвиває 102 кінських сили. Другий, що приводить в рух задні колеса, видає 203 сили. Таким чином, сумарна віддача агрегатів склала 305 кінських сил. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 6 с, а його максимальна швидкість склала 180 км на годину.

Volkswagen опублікував перші фотографії серійного електрокроссовера
Фото: Volkswagen

На автосалоні у Франкфурті головною прем’єрою Volkswagen став екологічно чистий хетчбек під назвою ID.3. Світові продажі автомобіля почнуться на початку наступного року. На даний момент будь-який бажаючий вже може залишити попереднє замовлення на новинку, заплативши 1000 євро. ID.3 став також першою моделлю Volkswagen, яка отримала новий логотип бренду. Емблема стала плоскою, на зразок емблем на старих Beetle. Всього до 2025 року німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook