Автоновини

Porsche створила космоліт для «Зоряних війн»

Porsche створила космоліт для «Зоряних війн»

Компанія Porsche розробила дизайн зорельота для кінострічки «Зоряні війни: Скайуокер. Схід». Поки прес-служба бренду опублікувала лише ескізи і фотографії процесу роботи над зовнішністю космолета. Побачити корабель можна буде тільки в самому фільмі, прем’єра якого в Україні відбудеться 19 грудня.

«Розробка космічного корабля дизайн-відділом Porsche – це захоплююче і цікаво. Незважаючи на те що на перший погляд здається, що у них мало спільного, це не так. Обидва світу мають однакову філософію дизайну. Тісна співпраця з командою розробників Star Wars надихає і зачаровує нас – я впевнений, що обидві сторони зможуть отримати з цього істотні вигоди», – розповів віце-президент підрозділу Style Porsche Майкл Мауер.

Раніше перший місяцехід Audi під назвою Lunar Quattro взяв участь в зйомках фільму «Чужий: Заповіт». Місяцехід Audi був розроблений спільно з берлінською технічною групою Part-Time Scientists. Очікується, що висадка на Місяць відбудеться вже в кінці нинішнього року. На планеті Lunar Quattro буде орієнтуватися за допомогою чотирьох камер, використовуючи їх для дослідження об’єктів, а також для панорамної зйомки.

У свою чергу компанія Lexus представила космічний автомобіль-трансформер, створений для нової частини фантастичної франшизи «Люди в чорному» ( «Люди в чорному: Інтернешнл»). Машина, що має «земну форму» у вигляді спорткупе RC F, може перетворюватися в міжпланетний корабель QZ 618 Galactic Enforcer. Зореліт приводиться в рух силовою установкою з «квазарним джерелом енергії», який не дозволить «загубитися в космосі і зможе доставити в будь-яку частину Всесвіту за кілька секунд». Заявлене прискорення з місця до 60 миль в годину (96 км / г) склало +0,0000000000001 наносекунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook