Автоновини

Ford показав силует нового кросовера в стилі Mustang

Фото: Ford

Компанія Ford опублікувала тизер, що дає уявлення про зовнішність нового електричного кросовера, яку виконають в дусі спорткара Mustang. Прем’єра автомобіля відбудеться 17 листопада, за кілька днів до мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

На ранній стадії розробки, проекту дали назву Mach 1, що дає відсилання до ранніх модифікацій оригінального «Мустанга». Крім того, Ford зареєстрував найменування Mach E, яке можуть використовувати для серійної версії електрокара.

Автомобілі випробовувалися взимку в екстремальних умовах на Верхньому півострові Мічигану на кордоні США і Канади. Температура під час тестів досягала мінус 40 градусів за Цельсієм.

Акумулятори зможуть забезпечити електричному кросоверу запас ходу більш ніж 480 кілометрів. У компанії відзначили, що вартість володіння автомобілем в п’ятирічний термін (120 000 км) буде приблизно на 38% менше, ніж для моделі Escape з традиційним двигуном внутрішнього згоряння.

Передбачається, що продажі нового електричного кросовера Ford стартують в 2020 році. Основними конкурентами моделі стануть Tesla Model Y і Jaguar I-Pace.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook