Автоновини

Jaguar натякнув на майбутні моделі суперкаром для гоночного симулятора

Jaguar натякнув на майбутні моделі суперкаром для гоночного симулятора
Фото: Jaguar

Компанія Jaguar представила віртуальний суперкар Vision Gran Turismo, розроблений спеціально для гоночного симулятора Gran Turismo. Крім того, автомобіль покликаний дати уявлення про стилістичні рішення і технології, які можуть застосувати на майбутніх серійних електрокарах британської марки.

Модель для відеоігри оснащена трьома електромоторами – одним на передній осі і двома на задній. В сумі агрегати видають 1 020 к. с. і 1200 Нм крутного моменту. Суперкар здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» менш ніж за дві секунди, а його максимальна швидкість перевищує 320 км на годину.

При цьому автомобіль при русі звучить як машина з бензиновим двигуном. Спеціальна система видає звук в стилі 3,8-літрового шестициліндрового мотора знаменитого гоночного Jaguar D-Type Long Nose, який в 1957 році зайняв весь подіум добового марафону «24 години Ле-Мана».

Що стосується зовнішності віртуального автомобіля, то стилістичні рішення запозичені у нинішнього спорткара F-Type, а також у деяких експериментальних машин британської марки, в тому числі суперкара C-X75 2013 року. Jaguar Vision Gran Turismo отримав активне заднє антикрило, що міняє кут нахилу. По осях маса автомобіля вагою 1400 кг ідеальна – 50:50.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook