Автоновини Токіо-2019

Новий Honda Jazz отримав гібридну установку з двома електромоторами

Новий Honda Jazz отримав гібридну установку з двома електромоторами
Фото: Motor1 / Honda

Компанія Honda на автосалоні в Токіо представила хетчбек Jazz нового покоління для Європи (на деяких ринках продається під назвою Fit). Продажі автомобіля почнуться в наступному році.

Машина буде пропонуватися тільки з гібридною силовою установкою e: HEV. До її складу увійшли 1,5-літровий бензиновий мотор і два електродвигуни. Сумарна потужність гібридної системи поки не називається. У Honda лише заявили, що клієнтам будуть забезпечені «задоволення від водіння і економія палива».

Після зміни покоління п’ятидверка отримала нову світлодіодну оптику. Ліхтарі хетчбека тепер розташовуються вертикально, а не горизонтально, як у попередника. Також у машини з’явилися нові бампери і інший капот. Автомобіль доступний в п’яти комплектаціях Basic, Home, Ness, Crosstar і Luxe. Версії автомобіля будуть відрізнятися обробкою інтер’єру і наборами опцій. Наприклад, топова модифікація Luxe отримає сидіння з обробкою з шкіри, а Crosstar оснастили водовідштовхувальною оббивкою на сидіннях.

Автомобіль доступний з фірмовим набором систем безпеки Honda Sensing, який в тому числі включає адаптивний круїз-контроль і модернізовану систему запобігання зіткнень. Також водієві доступна розважальна система Honda Connect. Завдяки цьому деякими функціями автомобіля тепер можна керувати за допомогою смартфона.

Попереднє покоління Jazz пережило рестайлінг в 2017 році. Після поновлення машина отримала новий 1,5-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату становить 130 кінських сил. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або варіатором. Середня витрата палива складає 5,4 л на 100 км шляху. Також клієнтам доступний 1,3-літровий агрегат з віддачею 100 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook