Автоновини Військова техніка

В Україні представлено унікальний військовий автобус

На виставці «Зброя та безпека 2019» представлено унікальний військовий автобус

На виставці «Зброя та безпека 2019», на стенді «Укроборонпром» представлено повнопривідний автобус Torsus Praetorian CCTV, пише Autocentre.

Унікальна машина на шасі MAN 4х4 з оригінальним кузовом з композитних матеріалів розроблена за участю компанії Pulsar Expo, а випускається на словацькому заводі.

Автобуси Torsus Praetorian вже показували на ряді українських виставках – в санітарному виконанні і в чисто пасажирському, а ось у версії для відеоспостереження він демонструється вперше.




Даний автобус буде ідеальним засобом для прикордонників і силових відомств для роботи у важкодоступних районах.

Сильна сторона машини – відмінна прохідність. Дорожній просвіт становить 389 мм. Максимальний кут підйому – 32 град., кут нахилу – 28 град., а глибина броду – 900 мм. Автобус масою 13,5 т оснащений 6,9-літровим турбодизелем MAN потужністю 290 к.с. Коробка передач – 12-ступінчаста, напівавтоматична MAN Tip-Matic.

Torsus Praetorian CCTV може додатково комплектуватися телевізійними камерами, дронамі, радіостанціями, супутниковими антенами та джеммерами.

У салоні крім робочої зони для операторів відеоспостереження є відсік для відпочинку. Тут чотири крісла, відкидна спальна полиця, мікрохвильовка, електрочайник.

Нагадаємо, що державна прикордонна служба України нещодавно закупила дев’ять мобільних тепловізійних комплексів на базі Torsus Praetorian 4х4 – для Львівського, Мостиського та Луцького прикордонного загону – по три комплексу на кожен.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook