Автоновини

Cybertruck: перший пікап Tesla зроблять схожим на «бронетранспортер з майбутнього»

Cybertruck: перший пікап Tesla зроблять схожим на «бронетранспортер з майбутнього»

Перший електричний пікап компанії Tesla Motors буде схожий на «бронетранспортер з майбутнього». Про це в своєму твіттері написав глава американської марки Ілон Маск, назвавши новинку Cybertruck.

«Наш «Кібертрак» не схожий ні на одну з тих машин, зображення яких зараз гуляють по інтернету. Він скоріше виглядає як бронетранспортер з майбутнього», – зазначив Ілон Маск.

Раніше керівник «Тесли», коментуючи зовнішність нового пікапа, писав, що він отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк і буде виконаний у дусі машин з всесвіту фантастичного фільму «Той, що біжить по лезу».

Як повідомлялося раніше, це буде великий пікап з подвійною кабіною, де зможуть розміститися до шести чоловік. Без підзарядки батарей автомобіль зможе проїхати приблизно від 650 до 800 кілометрів.

У базовій модифікації пікап Tesla оснастять двома електричними двигунами з «неймовірним обертовим моментом», які будуть передавати тягу на всі колеса. Плюс до всього автомобіль отримає адаптивну пневмопідвіску, яка автоматично вносить оптимальні настройки «в залежності від конкретного навантаження». Крім того, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтоматичного управління Autopilot, а також з системою кругового огляду.

За попередніми даними, прем’єра предсерийної версії пікапа відбудеться до кінця 2019 року, а товарний автомобіль покажуть в 2020 році. Раніше Ілон Маск говорив, що вартість базової машини не перевищить 50 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook