Автоновини

Власникам Tesla дозволять змінювати звук сигналу в електрокарах

Власникам Tesla дозволять змінювати звук сигналу в електрокарах
Фото: Tesla

Автомобілі Tesla в майбутньому отримають опцію зміни гудка і звуку руху при низьких швидкостях для попередження пішоходів. Про це в своєму Twitter написав глава американської компанії Ілон Маск.

За його словами, серед звуків руху буде звук цокання копит коня, а в якості гудка – бекання козла. Поки не зовсім зрозуміло, чи є це жартом Ілона Маска. За попередніми даними, різноманітні звуки водії зможуть завантажувати за допомогою спеціального додатку.

Також в планах оснастити електрокари Tesla спеціальним режимом безпеки Sentry Mode, однією з функцій якого стане гучне відтворення твору «Токката і фуга ре мінор» Йоганна Себастьяна Баха під час спроби викрадення. При цьому твір іноді буде відтворюватися в metal-обробці.

Раніше компанія Tesla Motors розробила для своїх електромобілів новий спеціальний режим під назвою Dog Mode. Функція призначена для власників собак, які тепер зможуть залишати своїх вихованців одних в салоні припаркованого автомобіля. При активації Dog Mode кліматична установка продовжує підтримувати комфортну температуру в салоні. Крім того, система виводить на дисплей мультимедійного комплексу повідомлення: «Мій господар скоро повернеться. Не турбуйтесь!”

Найближчою прем’єрою Tesla стане повністю електричний пікап. Автомобіль повинен дебютувати в листопаді нинішнього року. Це буде великий пікап з подвійною кабіною, де зможуть розміститися до шести чоловік. Без підзарядки батарей новинка зможе проїхати приблизно від 650 до 800 кілометрів. Що стосується дизайну, то, за словами Маска, це буде футуристична машина з всесвіту фільму «Той, що біжить по лезу».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook