Автоновини

Відео: на треку зіткнулися суперкари вартістю кілька мільйонів євро

Відео: на треку зіткнулися суперкари вартістю кілька мільйонів євро

У Instagram опублікували відео з аварією суперкарів Porsche 911 GT2 RS і Pagani Huayra BC, які в сумі коштують більше 2,5 млн євро. Інцидент стався під час трек-дня на італійському автодромі «Монца» в Італії.

Pagani заходив в перший поворот траси Формули-1, коли йому в бік вдарило купе Porsche. Ймовірно, водій німецького трекового суперкара увійшов в поворот з дуже великою швидкістю і не зумів уникнути зіткнення з рідкісним автомобілем.

Після удару Pagani вилетів за межі траси, а двері машини відкрилася. Porsche, який на якийсь час став на два колеса, зупинився неподалік скраю дороги. Водії автомобілів не постраждали, проте машинам буде потрібно серйозний ремонт.

Porsche 911 GT2 RS укомплектований 3,8-літровим шестициліндровим турбомотором, що розвиває 700 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Задньопривідний суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,8 с – на 0,1 с швидше версії 911 Turbo S. Максимальна швидкість купе перевищує 340 км на годину. Такий автомобіль обійдеться мінімум 282,2 тис. євро.

Pagani Huayra BC з конструкцією з титану і карбону оснащений шестилітровим твін-турбомотором V12 від AMG, який розвиває 750 к. с. і 1000 Нм крутного моменту. Разом з мотором діє семиступінчаста роботизована коробка передач Xtrac. На момент своєї появи в 2016 році такий автомобіль коштував 2,3 млн євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook