Автоновини

Mitsubishi покаже в Токіо високий родстер з газотурбінним двигуном

Mitsubishi покаже в Токіо високий родстер з газотурбінним двигуном
Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi опублікувала тизер і деякі дані про концепт-кар під назвою Mi-Tech, прем’єра якого відбудеться в рамках Токійського автосалону в кінці листопада. Це буде незвичайний автомобіль, який представляє собою гібрид кросовера і родстера, оснащений газотурбінною силовою установкою.

Судячи по зображенню, зовнішніми відмітними рисами новинки стануть: відсутність дверей, роздутий капот, масивні колісні арки з композитних матеріалів, а також світлодіодна оптика.

Mitsubishi Mi-Tech отримає гібридну силову установку з чотирма електричними двигунами – по два на кожній з осей. При цьому замість традиційного бензинового двигуна внутрішнього згоряння роль генератора для підзарядки акумуляторів буде виконувати невеликий газотурбінний двигун. Для додаткового охолодження силової установки використовують чотири великих круглих вентилятора, розташованих позаду кабіни.

Ще однією особливістю експериментального автомобіля стане система автоматичного управління з людино-машинним інтерфейсом. Аналіз інформації, отриманої з комплексу камер і сенсорів, дозволить уникати небезпечних ситуацій на дорозі. У разі необхідності електроніка зможе втручатися в управління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook