Автоновини

Volkswagen розповів про Golf GTE нового покоління

Volkswagen розповів про Golf GTE нового покоління
Фото: Autocar

Гібридний хетчбек Volkswagen Golf GTE нового покоління запропонують клієнтам в двох модифікаціях. Про це Autocar розповів відповідальний за технічний розвиток член правління Volkswagen Group Франк Уелш.

За його словами, автомобіль можна буде придбай з гібридною установкою потужністю 204 к.с. і 245 кінських сил. За словами топ-менеджера, в першому випадку автомобіль буде продаватися без особливої обробки GTE і буде виглядати як звичайний Golf.

Дизайн Volkswagen Golf GTE секретом також не є. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль недалеко від Нюрбургрінга, де машина проходила випробування, практично без камуфляжу. Знімки хетчбека також виклало видання Autocar. На машині вже можна побачити новий логотип бренду, який був представлений на автосалоні у Франкфурті.

Новий «Гольф» буде відрізнятися від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім іншою оптикою, об’єднаною з вузькою решыткою радіатора, а також більш низькою лінією даху. Фотографій салону представлено не було. Очікується, що у хечбека буде мінімум аналогових кнопок і механічних перемикачів – більшість функцій можна буде контролювати за допомогою великого тачскрін в окремому блоці.

Volkswagen розповів про Golf GTE нового покоління

Що стосується звичайного Golf восьмого покоління то він отримає нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових моторів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Пізніше буде представлена і спортивна модифікація під назвою GTI з мотором потужністю близько 250 кінських сил. Електричної версії у машини не буде, її місце в модельному ряду бренду зайняв абсолютно новий електрокар ID 3, який дебютував у Франкфурті.

Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться до кінця нинішнього року. Виробництво автомобіля налагодять на заводі в Вольфсбурзі. Загальний розмір інвестицій в розробку наступного «Гольфа» складе близько 1,8 млрд євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook