Автоновини

Наступний Mercedes-AMG GT стане повнопривідним гібридом

Наступний Mercedes-AMG GT стане повнопривідним гібридом
Фото: Autocar

Компанія Mercedes-AMG веде розробку суперкара GT другого покоління, який стане значно потужніше і швидше попередника. Новинка отримає гібридну силову установку і повний привід, повідомляє Autocar.

Новий Mercedes-AMG GT оснастять істотно модернізованим чотирилітровим твін-турбо V8, який буде працювати за схемою «м’який гібрид» – разом зі стартер-генератором і 48-вольтовою бортовоюм електромережею. За попередніми даними, віддача агрегатів топових модифікацій суперкара перевищить 650 к.с., а крутний момент досягне 650 Нм.

Крім того, суперкар отримає нову «розумну» систему повного приводу, яка в залежності від конкретних умов зможе моментально міняти розподіл тяги, як між осями, так і між окремими колесами.

Передбачається, що прем’єра Mercedes-AMG GT відбудеться в 2021 році, а його продажі стартують на початку 2022 року. Як і раніше, суперкар буде доступний як у вигляді купе, так і з кузовом родстер.

Нагадаємо, на даний момент найпотужнішим серійним Mercedes-AMG є чотиридверний суперкар GT 63 S, який оснащений чотирилітровим агрегатом V8, що розвиває 640 к. с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 3,2 сек., а його максимальна швидкість складає 315 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook