Автоновини Франкфурт-2019

Новий Porsche 911 Carrera 4 отримав повний привід і 385-потужний мотор

Новий Porsche 911 Carrera 4 отримав повний привід і 385-потужний мотор
Фото: Porsche

На автосалоні у Франкфурті публіці показали нову версію Porsche 911 серії 992 – повнопривідну Carrera 4. Автомобіль можна буде придбати в кузові купе і кабріолет. У Європі продажі новинки стартують в кінці жовтня. Ціни на машину будуть названі пізніше. У США продажі моделі стартують в наступному році за ціною від 106 050 і 118 850 доларів відповідно.

Модель оснащується трилітровим шестициліндровим оппозитним мотором з двома турбінами, що розвиває 385 кінських сил. Двигун працює разом з восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Купе здатне прискорюватися з місця до «сотні» за 4,2 сек., а його максимальна швидкість складає 290 км на годину. З опціональним пакетом Sport Chrono час розгону до 100 км / год зменшується на 0,2 секунди. Для кабріолета ці показники дорівнюють 4,4 і 4,2 секунди відповідно. Максимальна швидкість машини з відкритим верхом – 288 км на годину.

Також Porsche 911 Carrera 4 отримав посилену муфту підключення передньої осі, модифіковану систему переднього приводу і передній диференціал з рідинним охолодженням. Крім того, новинка вже в базових версіях комплектується адаптивними амортизаторами Porsche Active Suspension Management. Водієві доступні два режими їзди – Normal і Sport.

Від звичайного Porsche 911 Carrera новинка відрізняється лише іншими колісними дисками і вихлопною системою з прямокутними патрубками. У салоні спорткара встановлюється новий 10,9-дюймовий сенсорний інформаційно-розважальний екран. За додаткову плату в тому числі доступні карбон-керамічні гальмівні механізми, спортивна випускна система і адаптивна підвіска PASM.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook