Автоновини Франкфурт-2019

Китайці показали електрокросовер з 48-дюймовим дисплеєм

Китайці показали електрокросовер з 48-дюймовим дисплеєм
Фото: Byton

Китайський стартап Byton привіз на автосалон у Франкфурті свою першу серійну модель – M-Byte. У Європі продажі електричного кросовера повинні початися в 2021 році. Ціни на автомобіль стартують від 45 000 євро. Основними конкурентами машини називаються Tesla Model Y, Jaguar I-Pace і Audi e-tron. Виробництво новинки налагодять на заводі в китайському місті Нанкін.

Довжина M-Byte становить 4875 мм, таким чином, кросовер за габаритами перевершує Jaguar I-Pace, але поступається Audi e-tron. Основна особливість електрокара – гігантська 48-дюймова цифрова приладова панель. Це найбільша приборка, що встановлюється на даний момент на серійний автомобіль. У компанії підкреслили, що під час їзди на машині у водія і пасажирів буде складатися враження, що вони знаходяться в цьому «цифровому залі». Також в центрі рульового колеса M-Byte розташований 7,0-дюймовий екран, ще один 8,0-дюймовий дисплей розташований між передніми сидіннями.

«Ми знаходимося на порозі початку серійного виробництва. Роботи над машиною велися протягом двох років. Ми не починали з чистого аркуша і за такий короткий термін наблизилися впритул до запуску автомобіля в серію. Також нам вдалося створити необхідну інфраструктуру на трьох континентах з головним виробництвом в Китаї», – заявив генеральний директор Byton Даніель Кірхерт.

Кросовер можна буде придбати в двох версіях. Так, новинка може комплектуватися 270-потужним електромотором, встановленим на задній осі, і блоком батарей ємністю 72 кіловат-години. З такою установкою новинка від Byton може проїхати без підзарядки близько 360 кілометрів. Розігнатися до 100 км / год машина може за 7,5 секунди. Також для такої модифікації доступна батарея підвищеної ємності. При її установці запас ходу у машини зростає до 460 кілометрів.

Дорожча модифікація M-Byte комплектується двома електродвигунами і системою повного приводу. Потужність кросовера перевищує 400 кінських сил. Запас ходу у такій версії автомобіля – 700 кілометрів. Зарядити батареї на 80% можна всього за 30 хвилин. Максимальна швидкість для обох версій – 200 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook