Автоновини Тюнінг Франкфурт-2019

Надпотужний Mercedes-Benz G-Class отримав 900-потужний мотор

Надпотужний Mercedes-Benz G-Class отримав 900-сильний мотор
Фото: Brabus

Тюнінг-ательє Brabus підготувало спеціальну версію позашляховика Mercedes-Benz G-Class. Публічна прем’єра «зарядженої» модифікації під назвою G V12 900 One of Ten відбудеться на автосалоні у Франкфурті 10 вересня. Всього для покупки будуть доступні 10 примірників новинки. Ціна на машину становить 605 055 євро.

Позашляховик отримав бензиновий мотор V12 від спортивного седана Mercedes-AMG S 65. Однак для G-Class обсяг цього агрегату виріс до 6,3 л, а потужність зросла до 900 кінських сил. У седана віддача мотора становить 620 кінських сил. У Brabus новинку вже назвали «найпотужнішим позашляховиком з 12-циліндровим двигуном».

Мотор працює спільно з дев’ятиступінчастою коробкою передач. Розгін до сотні у «зарядженого» G-Class займає всього 3,8 секунди. Максимальна швидкість становить 280 км на годину. В оснащення автомобіля входить адаптивна підвіска Ride Control і система Dynamic Select з декількома режимами, в залежності від вибору яких змінюються настройки двигуна, трансмісії, рульового управління і підвіски.

Позашляховик отримав розширені колісні арки, великі повітрозабірники, аеродинамічний обвіс, нові бампери, інші світлодіодні ліхтарі, розширені на 10 см крила, а також 23- або 24-дюймові колісні диски на вибір. У салоні машини з’явилися елементи з карбону, особливе підсвічування, табличка «Один з десяти» і алюмінієві накладки на педалі.

Новий Mercedes-Benz G-Class був представлений в січні 2018 року на Детройтському автосалоні, а його серійне виробництво стартувало в середині травня на підприємстві Magna Steyr в Австрії. На початковому етапі позашляховик був доступний з єдиним чотирилітровим твін-турбоагрегатом V8, що розвиває 422 к. с. і 610 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач, що передає тягу на обидві осі в співвідношенні 40 на 60% на користь задньої.

Пізніше машина отримала дизельний двигун з індексом OM 656, який вже встановлюється, наприклад, на флагманський S-Class, CLS і GLE. Новий 2,9-літровий шестициліндровий мотор розвиває 286 к. с. і 600 Нм крутного моменту, який доступний в діапазоні від 1200 до 3200 оборотів в хвилину. Силовий агрегат працює в парі з дев’ятиступінчастим «автоматом» і системою постійного повного приводу. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 7,4 сек., а його максимальна швидкість складає 200 км / г.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook