Автоновини

Відео: електричний кросовер Ford в стилі Mustang влаштував дріфт на льоду

Відео: електричний кросовер Ford в стилі Mustang влаштував дріфт на льоду
Фото: Ford

Компанія Ford опублікувала відеоролик і кілька фотографій з зимових випробувань нового електричного кросовера, зовнішність якого виконають в стилі спорткара Mustang. Крім того, американці назвали деякі характеристики моделі, а також терміни її появи – новинка буде запущена у виробництво восени 2020 року.

Не виключено, що передсерійний прототип «зеленого» кросовера дебютує вже в листопаді на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Автомобілі випробовувалися взимку в екстремальних умовах на Верхньому півострові Мічигану на кордоні США і Канади. Температури під час тестів досягали мінус 40 градусів за Цельсієм.

Акумулятори зможуть забезпечити електричному кросоверу запас ходу більш ніж 480 кілометрів. У компанії відзначили, що вартість володіння автомобілем в п’ятирічний термін (120 000 км) буде приблизно на 38% менше, ніж для моделі Escape з традиційним двигуном внутрішнього згоряння.

У розвиток електрифікованих транспортних засобів до 2020 року американський виробник має намір інвестувати близько 4,5 млрд доларів. Всього в модельній лінійці компанії з’явиться 13 електрокарів. У Ford сподіваються, що в 2020 році 40% світових продажів бренду будуть припадати саме на такі машини. Зокрема, у 2022 версії з бензоелектричними силовими установками повинні з’явитися у пікапа F-150 і спорткара Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook