Автоновини Франкфурт-2019

З’явилося зображення першого супергібрида Lamborghini

З'явилося зображення першого супергібрида Lamborghini

У розпорядженні видання TheSupercarBlog виявилося офіційне зображення суперкара Lamborghini Unica, який стане першою моделлю італійської марки з гібридною силовою установкою. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на Франкфуртському автосалоні.

Судячи по зображенню, дизайн новинки, відомої під внутрішнім позначенням LB48H, буде перегукуватися з концептуальним автомобілем Terzo Millennio, показаним в листопаді 2017 року. Крім того, ряд елементів взято від нинішнього флагмана італійської компанії Aventador, а також від ексклюзивного суперкара Centenario.

За попередніми даними, автомобіль оснастять гібридною силовою установкою на базі 6,5-літрового атмосферного двигуна V12, який буде працювати разом з 48-вольтовою системою з суперконденсаторами. Сумарна віддача агрегатів перевищує 1000 кінських сил. Трансмісія – семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Тяга буде передаватися на всі колеса.

Передбачається, що Lamborghini Unica випустять обмеженим тиражем в 63 екземпляра. Вартість кожного автомобіля складе близько 2,5 млн євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook