Автоновини

Новий Nissan Patrol сфотографували без камуфляжу

Новий Nissan Patrol сфотографували без камуфляжу

Видання Almuraba опублікувало шпигунські фотографії позашляховика Nissan Patrol наступного покоління, на яких автомобіль відображений практично без камуфляжу. Знімки були зроблені в Дубаї в одному з дилерських центрів.

Судячи з фотографій, позашляховик буде істотно відрізнятися від моделі нинішнього покоління, яка випускається з 2010 року. Зокрема, він отримає змінену радіаторну решітку, зовсім інші головні фари з блоками світлодіодних денних ходових вогнів і розташованими під ними вертикальними чорними повітрозабірниками.

У салоні посередині передньої панелі видно великий екран мультимедійного комплексу, під яким розмістився ще один дисплей з більшою діагоналлю, який буде відповідати за контроль ряду функцій автомобіля, в тому числі за кліматичну установку. На центральному тунелі розташувався селектор трансмісії і два круглих контролера.

Новий Nissan Patrol сфотографували без камуфляжу

За попередніми даними, лінійка двигунів залишиться колишньою. Йдеться про чотирьохлітровий V6 потужністю 275 к. с., а також про 5,6-літровий восьмициліндровий агрегат, що видає 400 сил. Передбачається, що позашляховик Nissan Patrol наступного покоління дебютує до кінця 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook